DE SOUS-CHEF

Recentebeoordeling


4 sterren uit 912 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Sous-Chef. Meer weten? Ontdek meer

13 nov 2022 om 19:41 Eten was heerlijk
23 okt 2022 om 19:17 Goed gegeten
22 okt 2022 om 20:23 Perfect! Heerlijk gegeten!
9 okt 2022 om 19:53 Pretty good food, restaurant quality for a good price.
5 okt 2022 om 19:50 Volgens mij kan het wel een stuk beter. Sate was wat aan de zwarte kant en grooente, tja gehakte blokjes waar niet echt variatie in zat. Voor het geld beter en smakkelijker verwacht...
25 sep 2022 om 21:10 2x de spare ribs genomen netjes op de verpakking gezet welke smaak het was ,alles netjes binnen het uur bezorgd
18 sep 2022 om 21:03 Geen aanrader. 2 uur op eten zitten wachten. We hebben vervolgens koude patat moeten eten en de poke bowl was smaakloos en werd geen soya saus bij geleverd. Spare ribs zeer kleine portie, broodje hamburger was een nat broodje. Voor ons nooit meer!
29 aug 2022 om 14:37 Lange bezorgtijd. Kreeg na 40 minuten al de melding dat 'het er bijna aankwam' maar het duurde uiteindelijk anderhalf uur voordat het eten werd bezorgd. Eten was nog wel goed warm en smaakte uitstekend!
13 aug 2022 om 10:10 Eerder dan aangegeven bezorgd in spitstijd. Prima eten.
10 aug 2022 om 21:17 Heel aardige chauffeur, met je locatie is niet makkelijk te vinden!
15 jul 2022 om 21:30 Bezorging was helemaal prima. Goed optijd en best snel. Eten was wat minder dan ik verwacht had maar wel smakelijk. Weet niet of ik het nogmaals zou doen.
10 jul 2022 om 8:55 Frietjes koud, biefstukken rauw, terwijl we om 1x medium en 1x doorbakken hadden gevraagd. Tevens ontbrak opnieuw de mayonaise. Teleurstellend! Mijn man en ik zijn hier al jarenlang klant, maar voor ons is dit nu echt de laatste keer Sous Chef.